Design och layout


För att dina bilder enkelt ska kunna ramas in i det format och med det utseende som passar dig, har du möjlighet att själv välja design och layout på varje foto du köper. Om du inte gör något särskilt val när du köper bilden, kommer du att få ett signerat fotografi som täcker hela papperet, men med två vita kanter om bildens proportioner är andra än den valda pappersstorlekens.
De flesta av mina bilder passar in utan vita kanter på papper som är 20x30, 30x45 eller 50x75 cm. En del bilder har dock andra mått. Hör gärna av dig om du undrar över en speciell bild!

Om du vill, kan du i stället välja att få en individuell design på bilden. Fotografiet kan "monteras" på papperet med en kant runt om så att du inte behöver någon separat passepartout eller beskärning, utan kan rama in hela papperet oavsett bildens proportioner. Du bestämmer själv hur du vill att din bild ska se ut. Du kan till exempel få bilden med eller utan suddade kanter, med den bakgrundsfärg du själv väljer, eller med en viss text. För en sådan här bild tillkommer en kostnad för det extra arbetet. Priset varierar beroende på hur mycket merarbete som krävs. Här nedanför finns några exempel på hur bilderna kan se ut.